Suomi-rata Oy:n viestintäpäälliköksi Satu Linkola

VTM Satu Linkola aloittaa 2.5.2022 Suomi-rata Oy:n viestintäpäällikkönä. Suomirata on koko Suomen hanke, jonka toteuttaminen mahdollistaa noin tunnin junayhteyden Tampereen ja Helsingin välille, luo lisäkapasiteettia pääradan henkilö- ja tavaraliikenteelle sekä entistä nopeamman raideyhteyden Helsingin keskustan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välille.

Linkola siirtyy tehtävään Länsimetro Oy:n viestintäjohtajan tehtävästä. Hän aloittaa tehtävässä 2.5.2022.

“Suomirata on yksi lähihistorian merkittävimpiä infrahankkeita ja sen vaikutusalue on koko Suomi. Hankkeen edistäminen ja suunnittelu edellyttävät aktiivista vuorovaikutusta monien sidosryhmien kanssa. Sadun on laaja kokemus infrahankkeen viestinnästä antaa erinomaiset lähtökohdat tukea Suomirataa” kertoo Suomi-rata Oy:n toimitusjohtaja Timo Kohtamäki.

Suomi-rata Oy:n tehtävänä on hankkeeseen liittyvän raideliikenneinfrastruktuurin suunnittelu rakentamisvalmiuteen sekä laatia ehdotus rakentamisvaiheen yhtiö- ja rahoitusmallista.

Suomen valtion lisäksi osakkaina yhtiössä ovat Finavia Oyj, Helsinki, Tampere, Vantaa, Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki, Lahti, Akaa, Jyväskylä, Oulu, Pori, Seinäjoki, Vaasa, Kangasala, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Ylöjärvi, Kokkola ja Parkano.

Lisätietoja: Suomi-rata Oy:n toimitusjohtaja Timo Kohtamäki, puh. 040 585 3113