Kasvot hankkeen takana

Suomiradan parissa työskentelevät Timo Kohtamäki (toimitusjohtaja), Janne Salonen (talous- ja hallintojohtaja), Siru Koski (suunnittelujohtaja) ja Tuija Moisala (johdon assistentti). Heitä yhdistää halu kehittää Suomen raideliikennettä ja innostaa hankkeen monipuolisuus ja vaikuttavuus.

 


 Timo Kohtamäki, toimitusjohtaja

Timo Kohtamäki toimii Suomiradan toimitusjohtajana. Timolla on takanaan pitkä tausta rakennusalalta, joka pääsee oikeuksiinsa laajan projektin luotsaamisessa. Suomiradassa häntä kiehtoo erityisesti hankkeen valtakunnallinen merkittävyys sekä vastuullisuus, joka kuvastaa ajan henkeä ja kestävää ajattelua.

 

 

 

 

 

 

Janne Salonen, Talous- ja hallintojohtaja

Janne Salonen on Suomiradan talous- ja hallintojohtaja. Hän näkee Suomiradan merkityksellisenä projektina paitsi vaikuttavuuden myös mittakaavan suhteen: “On hienoa osallistua yhteen Suomen suurimmista investoinneista.”

 

Siru Koski, Suunnittelujohtaja

Siru Koski toimii Suomiradan suunnittelujohtajana. Suomiradassa häntä innostaa erityisesti hankkeen laajuus, monimuotoisuus sekä vaikuttavuus. “Innostusta luo myös, että pääsee mukaan luomaan uutta tapaa toimia lähes sen alkumetreistä lähtien”, Siru kertoo.

 

Tuija Moisala, Johdon assistentti

Tuija Moisala toimii Suomiradan johdon assistenttina. Tuija kertoo, että on ollut hienoa päästä mukaan merkittävään valtakunnalliseen hankkeeseen aivan sen alkumetreiltä alkaen. Lisäksi hän näkee positiivisena ja innostavana asiana mahdollisuuden antaa omaa osaamista projektille ja kehittää itseään hankkeen moninaisten tehtävien parissa.