Heli Nikula Suomi-rata Oy:n viestintäpäälliköksi

Heli Nikula on aloittanut Suomi-rata Oy:n viestintäpäällikkönä 12. joulukuuta 2022. Nikula siirtyy tehtävään NCC:ltä, jossa hän työskenteli viestintäpäällikkönä asuntorakentamisen, kiviainestoiminnan ja kestävän kehityksen viestinnän parissa. Ennen NCC:tä Nikula työskenteli pitkään viestintäpäällikkönä Fennovoiman Hanhikivi 1 -hankkeessa.Heli Nikula uusi viestintäpäällikkö

”On hieno saada uusi ammattilainen joukkoomme. Jo ensimmäinen toimintavuosi on osoittanut, että viestintä on suuressa roolissa infrahankkeessa” kertoo Suomi-rata Oy:n toimitusjohtaja Timo Kohtamäki.

”Hienoa päästä mukaan Suomi-radan kaltaiseen, koko Suomen kannalta merkittävään ja kestävän kehityksen mukaiseen hankkeeseen, vieläpä näin varhaisessa vaiheessa”, Nikula toteaa.

Suomirata on koko Suomen hanke, jonka toteuttaminen mahdollistaa noin tunnin junayhteyden Tampereen ja Helsingin välille, luo lisäkapasiteettia pääradan henkilö- ja tavaraliikenteelle sekä entistä nopeamman raideyhteyden Helsingin keskustan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välille.

Suomi-rata Oy:n tehtävänä on suunnitella hankkeeseen liittyvä raideliikenneinfrastruktuuri rakentamisvalmiuteen sekä laatia ehdotus rakentamisvaiheen yhtiö- ja rahoitusmallista.

Suomen valtion lisäksi osakkaina yhtiössä ovat Finavia Oyj, Helsinki, Tampere, Vantaa, Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki, Lahti, Akaa, Jyväskylä, Oulu, Pori, Seinäjoki, Vaasa, Kangasala, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Ylöjärvi, Kokkola ja Parkano.

Lisätietoja: Suomi-rata Oy:n toimitusjohtaja Timo Kohtamäki, puh. 040 585 3113